• 031 380 900
  • pon. - pet.: 8.00 - 18.00, sob.: 9.00 - 15.00
ISKANJE
Tudi ti rad/-a odkrivaš nove kraje in vsako leto počitnikuješ kje drugje? Želiš najti najboljši počitniški kraj glede na svoje želje? V nadaljevanju smo pripravili pregled vseh naših počitniških destinacij glede na njihove glavne atribute, tako da bo tvoja odločitev kateri kraj izbrati letos lažja. 1. TENERIFE
Čudovit otok vulkanskega izvora se ponaša z veliko naravnimi znamenitostmi in s svojimi ugodnimi cenami in večno pomladjo privablja turiste čez vso leto. Navdušeni boste tako nad floro in fauno kot tudi nad urejenimi cestami, čistimi mesti, čudovitimi plažami in tematskimi parki. Tenerife je zagotovo otok, ki bo navdušil prav vsakega obiskovalca.

2. GRAN CANARIA
Še en izmed sedmih kanarskih otokov, kateri vas ne bo pustil ravnodušne. Navdušilo vas bo že čudovito glavno mesto na severnem delu otoka, skozi katero vodi dolga peščena plaža, južni del pa vas bo očaral s svojo arhitekturo in saharskimi peščinami. Primerna je tako za družine kot tudi za mlade, saj raznolika celina v malem ponuja za vsakogar nekaj.

3. MALLORCA
Mallorco odlikujejo številne peščene plaže, prelepa pokrajina, neokrnjena narava, hkrati pa nudi neskončne možnosti za šport, zabavo in raziskovanje. Značilnost otoka so njegova izrazita nasprotja, zato v ene kraje privablja mlade želje zabave, v druge pa družine, ki si želijo umirjene počitnice. Za priporočila o primernih nastanitvah vam bomo seveda znali svetovati.

4. MENORCA
Na Menorci se čudovite plaže prepletajo z neokrnjeno naravo in bogato zgodovino. Celoten otok je pod UNESCOVO zaščito, zato je zagotovo raj za vse, ki si želijo mirnih, a pestrih počitnic. Glavno mesto vas bo osupnilo z največjim pristaniščem na svetu, med poležavanjem na plaži vas bodo navdušile nenavadne vrste ptic in drugih živali.

5. IBIZA
Ibiza je eden izmed štirih večjih balearskih otokov a zagotovo edini otok v Evropi, ki slovi po največjih in najboljših zabavah, katere se odvijajo 24ur na dan, 7 dni v tednu. A ne ponuja samo divjih zabav temveč še veliko več; presenečeni boste nad umirjenostjo na severnem delu otoka ter nad bogato dediščino otoka, ki je pod UNESCOVO zaščito.

6. COSTA BRAVA
Po mnenju mnogih je Costa Brava najlepša obala v Evropi, saj je znana po svojih romantičnih peščenih plažah, katere pa se raztezajo tudi v manj obljudene divje zalive. Costa Brava ponuja tudi veliko možnosti zabave in aktivnosti, hkrati pa zaradi bližine ponuja izlete tudi v katalonsko prestolnico Barcelono. Primerna je tako za družine kot tudi za mlade, željne zabave, pomembno je le izbrati primeren kraj in dobro nastanitev. Obrnite se na nas in svetovali vam bomo.

7. SANTORINI
Santorini je magnet za vse romantične duše, saj ga očarljiva kikladska arhitektura, najlepši sončni zahodi, bele hišice z modro pobarvanimi vrati in zavite ulice, uvrščajo med najlepše otoke sveta. Čeprav je na voljo že po ugodnih cenah, še vedno velja za luksuzno destinacijo in predstavlja višji standard za družinske počitnice.

8. SKIATOS
Kljub svoji majhnosti, vas bo Skiatos očaral z veličastno lepoto. Ponuja namreč mešanico bujnega rastja in čudovitih zlato peščenih plaž, zato bo nad otokom navdušen prav vsak. Je idealen otok za vse romantične duše, očarali pa vas bodo tudi neskončni oljčni nasadi in sadno drevje.

9. KRETA
Kreta je košček raja na zemlji in je idealna destinacija tako za družinske počitnice, za mlade, željne zabave, ter tudi za vse, ki si želijo preživeti romantično potovanje v dvoje. Z obzirom na to, kakšne počitnice si želite, je pomembno le izbrati primeren kraj glede na vaša pričakovanja. Kreta s svojo brezčasno eleganco privablja turiste z vsega sveta, saj s svojo raznolikostjo pusti prav poseben pečat pri vsakem obiskovalcu.

10. KRF
Krf je jonska zakladnica kulture, ki privablja tako stare kot mlade. Pokrivajo ga zanimiva arhitektura in neskončne plaže, nasadi oljk in agrumov, domačini pa še zmeraj živijo precej tradicionalno življenje. Navdušila vas bo izvrstna hrana in stari del glavnega mesta, ki je na seznamu UNESCOVE dediščine.

11. MALTA
Malta je zagotovo biser Mediterana, saj slovi po svojem italijanskem videzu in zanimivi arabski arhitekturi. Otok je primeren za vse željne raziskovanja, saj vas bo topla sredozemska klima grela ob iskanju kulturnozgodovinskih zakladov tudi v pomladnih in jesenskih mesecih.

12. SARDINIJA
Pravijo, da se vanjo zlahka zaljubiš. Je namreč otok čudovitih, belih, kilometre dolgih plaž, kristalno čistega morja in neokrnjene notranjosti. Zaradi svoje čarobnosti in možnosti raziskovanja daje občutek, da sploh ni v Evropi, to pa navduši še tako zahtevnega popotnika.

13. MADEIRA
Zasanjani otok sredi Atlantika bo očaral vse raziskovalce, ki se navdušujejo nad raznoliko floro in fauno. Madeira ponuja izvrstne pohodniške poti in omogoča pestre in drugačne počitnice, kot ste jih vajeni. Zaradi svojega prijetnega podnebja je primerna za obisk skozi vse leto.

Preverjamo razpoložljivost, postopek lahko traja 60 sekund.